Дружеството с награда „Сделка на годината“

Дружеството с награда „Сделка на годината“

30.11.2018
Дружеството с награда „Сделка на годината“

„Евролекс България“ беше отличено с наградата „Сделка на годината“ на Благотворителния бал на юристите. Церемонията се състоя на 24 ноември в хотел "Маринела" и е част от Националните правосъдни награди, провеждани за шести път. Събитието е с благотворителен характер и се осъществява с подкрепата на адвокатските колегии от цялата страна, Нотариалната камара, Българска съдийска асоциация, Асоциация на медиаторите в България, Асоциация на синдиците в България и Асоциацията на жените адвокати. Над 200 адвокати и магистрати от цялата страна присъстваха на бала. Наградите са учредени през 2013 г. по идея на Балканска медийна асоциация и Софийска адвокатска колегия.
Призът за „Сделка на годината“ беше връчен на прокуриста на дружеството, адвокат Андрей Делчев, от миналогодишният победител в тази категория Иван Кръпов. Това  не е първа награда за Евролекс България. През 2014 г. дружеството беше отличено за Кантора на годината, а през 2016 г. Андрей Делчев беше обявен за Адвокат на годината.
На събитието бяха отличени също „Про-боно адвокат“, „Адвокат в медиите“, „Принос в Адвокатурата“, „Синдик“, „Медиатор“, „Прокурор на годината“, „Съдия 2018“ и „Млад юрист“. За цялостен принос бе награден проф. д-р Александър Янков.

 

Други Новини